Imunorezistan Junior, 100 ml

24,80 lei

Adaugă în coş

Plant Extrakt

Stare stoc: In stoc

Reduce  intensitatea simptomelor din starea de curbatura (dureri musculare si osteo-articulare, cefalee asociata cu dureri ale globilor oculari)
Revigoreaza organismul
Grabeste  vindecarea
Bine tolerat de organism
Lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii)
Gust placut de sirop natural de fructe
Usor de administrat

Detalii

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica.
Compozitie: suc stabilizat si standardizat obtinut prin presare la rece din herba inflorita de Echinacea purpurea (din cultura ecologica), extract gemoterapic din muguri proaspeti de Coacaz negru (din cultura ecologica) - Ribes nigrum MG=D1, extracte vegetale de Eupatorium perfoliatum, Pelargonium sidoides (Umckaloabo); sirop cu zahar invertit din fructe proaspete de Maces - Rosa canina.

Recomandari:
Sustine refacerea si revitalizarea organismului copiilor in timpul infectiilor respiratorii - recomandat la debutul infectiilor  de tip viral si/sau bacterian ale cailor respiratorii superioare.

Preparatul asociaza efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum - recomandat in curbatura musculara insotita de dureri osoase si cefalee asociata cu globi oculari durerosi, precum si efectele plantei de origine africana, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral si expectorant, permitand organismului sa expectoreze mucusul contaminat, creand astfel conditii mai putin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor si virusurilor.

Mod de administrare:
1 – 2 ani:3 ml de 2 ori pe zi
2 – 4 ani:3 ml de 3 ori pe zi
5 – 7 ani:5 ml de 3 ori pe zi
peste 7 ani: 5 -6 ml de 4 -5 ori pe zi

Se poate administra si  diluat in putina apa, in capacul dozator.
In prima zi se recomanda un numar dublu de administrari.
Imbunatatirea starii generale poate apare din prima zi de administrare.
Se continua administrarea si dupa imbunatatirea starii generale,timp de inca 3-4 zile.

Prezentare:
100 ml

Scrie-ti recenzia

Scrie-ti recenzia