Fier cu Vitamina B si C *100cpr

33,80 lei

Adaugă în coş

VITAK23

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


Cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inima, ficat, muschi si alte tesuturi depinde in primul rand de fier.

Fierul este o substanta minerala vitala. Este obtinut exclusiv din alimente, insa doar 2-10% din fierul continut in alimente este absorbit si intra in circulatia sanguina.

Fierul joaca un rol foarte important in organism. Cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inima, ficat, muschi si alte tesuturi depinde in primul rand de fier. Fierul faciliteaza cresterea, sporeste rezistenta organismului la boli, impiedica aparitia oboselii.

De asemenea, previne instalarea anemiei, care e consecinta deficientei de fier, si reda tonusul natural al pielii. Pierderile lunare de fier ale femeilor sunt de doua ori mai mari decat cele ale barbatilor. Femeile gravide au nevoie de o cantitate de fier de doua ori mai mare decat in mod normal. Fierul si calciul sunt doua dintre mineralele care lipsesc cel mai adesea din alimentatia femeilor. Aproximativ 10-15% dintre femei sufera de pe urma deficientei de fier.

Printre simptomele deficientei de fier la copii se numara scaderea capacitatii de concentrare, a atentiei si a nivelului de inteligenta in general. Consumatorii de cafea si de ceai au un necesar crescut de fier.

Produsul conţine şi vitaminele B şi C care ajută absorbţia fierului în organism.

Scrie-ti recenzia

Fier cu Vitamina B si C *100cpr

Fier cu Vitamina B si C *100cpr

Scrie-ti recenzia