DoppelHerz Aktiv Urocalm *30 tablete

29,75 lei

Adaugă în coş

QUEISS19

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Pentru aparatul urinar
Supliment alimentar
Afinul si Papadia:

    fortifica mecanismele de aparare ale cailor urinare
    Imbunatatesc functionarea aparatului urinar

1 tableta/ zi

30 tablete

Preparatul contine o doza concentrata (25:1) de extract din Afin american cu actiune favorabila dovedita asupra aparatului urinar.

Extractul concentrat din Afin american exercita o actiune de franare a Inmultirii bacteriilor In caile urinare. Procianidinele continute In extractul de afin Ingreuneaza fixarea celulelor bacteriene de membranele cailor urinare. Ele blocheaza receptorii celulelor epiteliale, fapt ce previne Inmultirea bacteriilor In caile urinare, acestea fiind eliminate odata cu urina.

Anumite componente continute In Papadie potenteaza producerea de urina, ceea ce conduce implicit la eliminarea bacteriilor din caile urinare. Imbunatatesc, de asemenea, eliminarea produselor nocive rezultate din metabolism si favorizeaza astfel purificarea organismului.

Interactiuni:
In cazul utilizarii concomitente cu medicamente cu efect anticoagulant (de ex., warfarina) trebuie sa va consultati cu medicul.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 tableta zilnic, In timpul mesei sau imediat dupa aceasta, consumand si o cantitate corespunzatoare de lichide.

In caz de nevoie, doza poate fi marita pana la 2 tablete pe zi.

Scrie-ti recenzia

DoppelHerz Aktiv Urocalm *30 tablete

DoppelHerz Aktiv Urocalm *30 tablete

Scrie-ti recenzia