Produse noi

Produse noi
PrestaShop
  • Nou

Expectorante V *40 tb

11,74 RON
Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

INDICATII: in tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator , in special in faza de coctiune.La copiii sensibili , in a 4-5-a zi de tratament pot aparea scaune diareice.In acest caz se va intrerupe tratamentul.

COMPOZITIE: comprimate continand pulberi vegetale din: floare de ciubotica cucului (Primulae flos), radacina de ciubotica cucului (Primulae rhizoma cum radicibus) iarba de rostopasca (Chelidonii herba), radacina de iarba mare (Inulae radix), uleiuri volatile din pin (Pinii aetheroleum) si cimbru (Thymi aetheroleum)
EXPECTORANTE este un produs fitofarmaceutic obtinut din resurse vegetale naturale constituite in principal din: saponine ce favorizeaza fluidificarea sputei si eliminarea ei, alcaloizi cu actiune complexa la nivelul aparatului respirator si al sistemului nervos , uleiuri volatile ce contribuie atat la calmarea tusei cat si la fluidizarea secretiilor bronsice , poliholozide, care actioneaza sinergic la nivel periferic , pentru calmarea si oprirea tusei patologice. Prin efect de potentare, principiile active prezente in produs, asigura terapia inflamatiilor cailor respiratorii insotite de tuse si bronsite , atat in fazele acute cat si in cele cronice.

CONTRAINDICATII: la persoanele cu afectiuni cardiace aflate sub tratament cu medicatie digitalica, produsul poate determina o scadere a nivelului digitalei in circulatia sanguina .

MOD DE ADMINISTRARE: intern, adulti: 3-4 tablete pe zi, timp de 3-14 zile copii intre 5-12 ani: 1/2 tableta de 3 ori pe zi, timp de 3-7 zile.

PLANTAV2