Antigrip *60cpr

13,00 lei

Adaugă în coş

DACPL11

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 point care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.


Gripa este o infecţie respiratorie acută provocată de virusurile gripale şi care apare cu frecvenţă crescută în anotimpul rece. Simptomele care apar atât în cazul gripei, cât şi a altor viroze respiratorii sunt: febra, durerile de cap, durerile musculare, tusea, acestea putând fi însoţite de obstrucţie nazală, frisoane, dureri de gât, strănut, precum şi de alte manifestări. Antibioticele nu acţionează asupra virusurilor, motiv pentru care, tratamentul virozelor este simptomatic. În medicina ayurvedică, gripa şi răceala presupun amplificarea calităţii de ''rece'' în corp, motiv pentru care, pentru a compensa acest dezechilibru recomandă plante cu calitatea ''fierbinte'' sau ''cald'', cum ar fi Ardeiul-iute, Cuişoarele şi Scorţişoara.
      Produsul ANTIGRIP reprezintă o asociere de plante selecţionate după criterii ayurvedice, cu rol de compensare a perturbărilor energetice care apar în organism în momentul instalării afecţiunilor respiratorii, el fiind eficient în special în faza de debut a bolii.

Actiuni
antiviral, antibacterian, imunostimulent, antiinflamator, tonic respirator, diaforetic, depurativ.

Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: gripă, răceală, viroze respiratorii, bronşite, laringite, traheite, laringo-traheo-bronşite, rinite, sinuzite.

Contraindicatii
sarcină, alăptare, alergie la propolis sau la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Observatii
În cazul în care febra depăşeşte 38 grade Celsius, se recomandă administrarea produsului FEBRIFUG.

Scrie-ti recenzia

Antigrip *60cpr

Antigrip *60cpr

Scrie-ti recenzia