Prostate Cocktail Serenpure *30 capsule

46,61 lei

Adaugă în coş

SMART27

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,80 lei.


Ce este Prostate Cocktail?

Prostate Cocktail conține o combinație sinergistică a mai multor extracte: SerenPure® (extract din palmierul pitic Serenoa Repens), extract din semințe de dovleac, extract din roșii standardizat conținând Licopene, marca înregistrată și patentat sub denumirea de Lyc-O-Mato®, acid folic și zinc. Toate aceste extracte sunt cunoscute ca foarte importante în menținerea glandei de prostată la dimensiuni normale.
SerenPure® este un extract patentat din Serenoa Repens. Studii medicale au dovedit foarte clar superioritea produsului SerenPure® față de alte produse conținând extract de Serenoa Repens de pe piață.

Prostate Cocktail Serenpure a făcut obiectul a numeroase studii clinice care au demonstrat superioritatea acestui produs față de alte produse similare. Prostate Cocktail Serenpure este un extract patentat care, în studii clinice, s-a dovedit mult mai eficient decât extracte obișnuite din Serenoa Repens, peste 75% din pacienții tratatați obținând condiții de viață mai bune prin eliminarea micțiunilor dese în timpul nopții. S-a dovedit astfel foarte clar superioritea Prostate Cocktail Serenpure față de alte produse similare.

Suplimentul alimentar Prostate Cocktail SerenPure (marcă înregistrată și patentat) conține extract de palmier pitic Serenoa Repens, precum și alte câteva extracte importante pentru sănătatea prostatei dumneavoastră: extract standardizat din semințe de dovleac și extract din roșii standardizat conținând Licopene, marca înregistrată și patentat sub denumirea de Lyc-O-Mato®, precum și acid folic și zinc.

Recomandăm acest produs împreună cu Urifix, produs natural care împiedică și vindecă infecțiile urinare, precum și simptomele de incontinență.
Folosiți Prostate Cocktail SerenPure pentru sănătatea prostatei dumneavoastră!

Administrare:
Ca supliment alimentar, o capsule pe zi, la aceiasi ora.

Pastrati flaconul intr-un loc uscat, ferit de lumina si exces de caldura (10-25oC) si nu-l lasati la indemina copiilor mici. A nu se administra femeilor insarcinate si celor care alapteaza precum si copiilor sub 12 ani. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depãsi doza zilnicã recomandatã.

Scrie-ti recenzia

Prostate Cocktail Serenpure *30 capsule

Prostate Cocktail Serenpure *30 capsule

Scrie-ti recenzia