Triovit cu Luteina *40cps

34,00 lei

Adaugă în coş

KRKA7

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


Ingrediente:
acid L-ascorbic, gelatină (peşte), amidon (modificat, porumb), DL-alfa-tocoferol, sirop de glucoza, agenţi anti-agreganţi (silicat de calciu, dioxid de siliciu), luteină, sucroză, antioxidanţi (E301, E307, E304), etilceluloză, beta-caroten, coloranţi (dioxid de titan, oxid galben de fier, oxid roşu de fier). Nu conţine gluten.

Proprietăţi
Triovit Lutein capsule este o sursă de vitamina C şi E, şi carotenoizi luteină şi beta-caroten, cu toţii antioxidanţi naturali, care protejează organismul de efectele nocive. Beta carotenul este şi o sursă de vitamina A, esenţială în funcţionarea normală a retinei şi adaptarea ochiului la lumină. Concentraţiile mari de luteină sunt prezente în macula Iuţea, parte a retinei responsabilă de vederea clară. Vitaminele şi carotenoizii nu pot fi sintetizaţi în organism şi de aceea trebuiesc procuraţi din hrană. O dietă inadecvată, o expunere excesivă la lumina puternică naturală (plajă, ski), sau artificială (televizor, computer), poluarea din mediu, stresul, fenomenul de îmbătrânire şi alţi numeroşi factori pot duce la o deficienţă a acestor vitamine şi carotenoizi. Ochiul, organ extrem de expus, este foarte sensibil la lipsa antioxidanţilor deoarece antioxidanţii îl protejează de acţiunea degenerativă provocată de radicalii liberi. Aceştia se formează în ochi, mai ales datorită luminii puternice. Antioxidanţii se leagă de radicalii liberi, îndepărtându-i şi prevenind efectul lor nociv. Triovit Lutein capsule este un supliment alimentar adaptat în mod particular pentru a furniza antioxidanţi ochiului, ceea ce poate ajuta la menţinerea funcţiei oculare şi protejarea ochilor.
Triovit Lutein capsule este recomandat în special persoanelor:
• expuse luminii puternice,
• care petrec mult timp la calculator sau televizor,
• vârstice.

Dozare
Adulţilor li se recomandă 1 capsulă pe zi în timpul unei mese. Capsula se înghite cu un pahar de apă.
Nu luaţi capsulele Triovit lutein dacă aveţi hipersensibilitate la oricare dintre ingredienţii produsului.
Femeile gravide, mamele care alăptează, copiii şi adolescenţii până la 14 ani vor lua acest produs numai la indicaţia medicului sau farmacistului.

Ambalare
40 capsule

Scrie-ti recenzia

Scrie-ti recenzia