MegaLecitina 1325 mg *30 capsule

26,78 lei

Adaugă în coş

SMART22

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Mega Lecitin contine:
Lecitina Non GMO

Mega Lecitin este un extract de soia nemodificata genetic (NON-GMO) care contine cea mai mare cantitate de lecitina fata de produse similare de pe piata (1325 mg per capsula )
Nenumarate studii clinice au demonstrat ca fosfolipidele au un spectru larg de actiune.  Fosfolipidele asigura o protectie anti-oxidanta celulelor si  protejeaza invelisul creierului ; in mod normal fosfolipidele sint produse de ficat si sint esentiale in controlul colesterolului prevenind ateroscleroza, infarctul sau acidentul vascular cerebral.
Un efect foarte important al fosfolipidelor consta in sprijinul memoriei (prin compenenta sa colina care se transforma in acethylcholina de a carei lipsa sint legate pierderile de memorie)

Instructiuni de folosire:
Doza zilnica :2 capsule

Ca supliment nutritiv, 2 capsule pe zi, luate dupa masa.

Compozitie per capsula

Lecitina                                1325 mg

Prezentare: 30 de capsule

Nota: Produsul poate fi folosit de la virsta de 7 ani in sus

Contraindicatii:

Nu sint cunoscute nici un fel de efecte secundare Ca o precautie generala  nu se administreaza femeilor insarcinate si celor care alapteaza. A nu se  depãsi doza zilnicã  recomandatã.  Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa trateze sau sa previna maladii.

Scrie-ti recenzia

MegaLecitina 1325 mg *30 capsule

MegaLecitina 1325 mg *30 capsule

Scrie-ti recenzia