Cum cumpar

Puteti comanda produse din farmacia noastra online folosind una dintre cele doua metode care va sunt puse la dispozitie de noi si anume:

1. Comanda online folosind cosul de cumparaturi;
2. Comanda telefonica.

Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi se face urmand pasii de mai jos:

1. Cautati produsele care va intereseaza folosind meniul din stanga paginii unde produsele sunt sortate dupa categorii sau folosind casuta de cautare situata in partea dreapta sus sub cosul de cumparaturi.

2. Odata gasit produsul dorit, dati click pe butonul "Adauga in cos" si automat acesta va fi adaugat in cosul dvs care poate fi vizualizat in orice moment in coltul din dreapta sus a paginii.
Puteti repeta aceasta operatiune pentru oricate produse doriti.

3. Dupa ce ati finalizat adaugarea produselor dvs in cos, etapa urmatoare spre finalizarea comenzii este inregistrarea datelor de facturare si de livrare, fie pentru persoane fizice fie pentru persoane juridice prin apasarea butonului "Creeaza cont" sau daca aveti deja un cont creat pe situl nostru apasati butonul "Apasa aici" de la pasul 1 "Cont" si va puteti loga cu datele dvs si finaliza foarte rapid comanda.

4. Urmeaza alegerea metodei de livrare preferate (Posta Romana sau Fan Courier);

5. Bifarea casutei prin care confirmati ca sunteti de acord cu termenii serviciului si veti adera la ei neconditionat;

6. Daca doriti sa ne lasati un mesaj in legatura cu comanda sau orice alta sugestie o puteti face folosind casuta din formularul de comanda.

7. Alegerea metodei de plata. Aici aveti 2 variante de achitare a produselor cumparate de la noi: Plata ramburs sau plata prin transfer bancar.

8. Ultimul pas este confirmarea comenzii prin apasarea butonului "Confirm comanda"

Dupa acest ultim pas, veti primi un email generat automat cu toate detaliile comenzii dvs.