Livrare produse

Transportul produselor este gratuit prin POSTA ROMANA la comenzile cu valoare mai mare de 300 lei.

Livrarea produselor se face folosind 2 variante:

1. Posta Romana: 13.9 lei oriunde in tara, pentru primul kg apoi pentru fiecare kg in plus cate 1 leu (1 kg - 14.9 lei, 2 kg - 15.9 lei, 3 kg - 16.9 lei etc). Termenul de livrare prin aceasta metoda este de 4 - 5 zile lucratoare;

2. Fan Courier: Incepand cu 18.00 lei in zona de acoperire a firmei de curierat, pentru primul kilogram. Pentru aceasta varianta de livrare preturile vor fi calculate automat in functie de greutatea coletului si localitatea de destinatie si afisate in momentul in care sunteti pe cale sa finalizati comanda. Pretul afisat include si comisionul perceput de firma de curierat pentru rambursul banilor catre noi care este de 5 lei + TVA.

Comenzile trimise prin Posta Romana vor ajunge la destinatie in aproximativ 4 - 5 zile lucratoare din momentul depunerii coletului la ghiseul postei romane.

Prin Fan Courier comenzile vor ajunge la destinatie in maxim 48 ore din momentul predarii coletului firmei de curierat.

 

IMPORTANT DE STIUT:

Este necesar ca dvs sa aveti un cont pe situl nostru si sa fiti logati pe site pentru a putea vedea la modalitatile de livrare si posibilitatea de a primi produsele prin Fan Courier (in caz contrar nu se poate vizualiza ca modalitati de livrare decat Posta Romana).

 

Durata de expediere a comenzilor depinde de valabilitatea produselor in stoc. Livrarea poate avea loc intr-un interval de 24 - 48 de ore si maxim 72 de ore de la confirmarea unei comenzi.