Red Rice Yeast *90 capsule (Anticolesterol)

105,12 lei

Adaugă în coş

SMART30

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 10 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 10 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,00 lei.


Colesterolul este de 2 feluri: LDL-colesterol (colesterol rău, care este în plus și care se depune pe vasele de sânge) și HDL-colesterol (colesterolul bun, care este în limitele normale, necesare organismului).

Colesterolul crescut este un factor de risc mai ales pentru accidentul cerebral vascular și pentru cardiopatia ischemică, dar și pentru alte numeroase afecțiuni. Dacă alimentele mâncate conțin o cantitate prea mare de grăsimi, colesterolul începe să se depună pe vasele de sange, ceea ce duce la îngroșarea acestora și la îngustarea arterelor. Toate acestea cauzează cardiopatia ischemică și ateroscleroza, pot duce la o blocare totală a circulației sângelui și, în final, la infarct. Așadar, colesterolul trebuie controlat, deoarece în exces este foarte periculos pentru organism.

In mod tradițional, medicina chineză utilizează Red Rice Yeast pentru a menține o inimă puternică și un sânge sănătos. Red Rice Yeast se gasesște în suplimente naturale și este promovat în țările occidentale pentru efectul lui de scădere a colesterolului. Red Rice Yeast conține compusul Monacolin K, care inhibă sinteza colesterolului de către ficat. Red Rice Yeast conține, de asemenea, steroli, isoflavone și acizi grași nesaturați, care împreună contribuie la scăderea colesterolului. Consumul de Red Rice Yeast ca supliment alimentar în țările asiatice este de 10-50 mg/zi, dar în țările occidentale este utilizat ca supliment alimentar în doze de 1-3 grame/zi.

Red Rice Yeast are efecte importante pentru sănătate:
• scăderea nivelului de colesterol și trigliceride din sânge;
• protecție pentru boli de inimă.
Pentru un colesterol scăzut, comandați Red Rice Yeast, un produs natural, marcă înregistrată împotriva colesterolului.

Administrare:
Ca supliment nutritiv, de la 2 la 4 capsule pe z. Ideal combinat cu 1 doza de 200 mg Coenzima Q10 zilnic

Scrie-ti recenzia

Red Rice Yeast *90 capsule (Anticolesterol)

Red Rice Yeast *90 capsule (Anticolesterol)

Scrie-ti recenzia