Listerine Apa de Gura Coolmint 500ml

27,80 lei

Adaugă în coş

JHNJN35

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


APA DE GURA LISTERINE COOLMINT 500 ML -adăugând 30 sec de folosire dimineața și seara este tot ceea ce trebuie pentru a obține o protecție de 24 ore împotriva germenilor ce cauzează placa bacteriană, gingivitele și mirosul neplacut al respirației. S-a demonstrat cu ocazia numeroaselor studii ștințifice efectuate că folosirea apei de gură Listerine alături de periaj reduce cu până la 56% placa bacteriana și cu 21% gingivitele. Luptă eficient împotriva bacteriilor ce cauzează placa dentară și gingivită. Argumente pentru includerea Listerine în rutina zilnică de igienă orală: periajul dentar nu îndepărtează complet placa bacteriană (zone greu accesibile, depinde de dexteritate); Listerine acționează astfel: îndepărtează placa de pe arcada dentară, acționează pe întreaga cavitate bucală, împiedică repopularea bacteriană, nu depinde de dexteritate.

Periați de două ori pe zi. După fiecare periaj, utilizați 20 ml (aproximativ două treimi de capac) pentru a clăti dinții și gingiile. Faceți gargară 30 de secunde. Nu înghițiți. Nu diluați.

Scrie-ti recenzia

Listerine Apa de Gura Coolmint 500ml

Listerine Apa de Gura Coolmint 500ml

Scrie-ti recenzia