Resveratrol 95% *90 capsule moi

98,18 lei

Adaugă în coş

SMART33

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.


Resveratrol 95 % - 50 mg !

Produs Nou, formulare noua in capsule moi pentru o perfecta bio-disponibilitate

Vrei sa te simti si sa arati mai tinar ?

Noi studii arata ca Resveratrolul este si util in pierderea in greutate !

Resveratrolul este o substanta anti –imbatrinire , pentru care oamenii de stiinta gasesc din ce in ce mai multe dovezi ale caracterului sau unic de  anti-oxidant puternic.  Studii recente arata efectul benefic important dovedit impotriva imbatrinirii si degenerarii ADN-ului.

Resveratrolul este un polifenol natural gasit in coaja strugurilor rosii sau al plantei Polygonum Cuspidatum. Studii stiintifice au aratat ca resveratrolul sprijina functia cardiovasculara prin mecanisme complexe.

Resveratrolul, in special combinat cu alti polifenoli, este cunoscut pentru efectele sale anti-aging, cit si pentru si pentru capacitatea sa de a sprijini un raspuns anti-inflamator sanatos.

Resveratrol prezinta potential antidiabetic: Studiu

Subiecte inrudite: Antioxidanti, carotenoide, Fitochimicalele, extracte din plante, Diabet, cercetare

Suplimente zilnice de resveratrol pot sa imbunatateasca modalitatea in care organismul uman raspunde la insulina, hormonul responsabil pentru asimilarea zaharului si a lipidelor, cercetatorii ungari fac cunoscut acest lucru pentru prima data.

Potrivit unor descoperiri publicate in Jurnalul Britanic de Nutritie, o doza zilnica de 10mg, de resveratrol a fost asociata cu reducerea rezistentei la insulina in cazul diabetului de tip 2.

„Daca resveratrol (sau composii derivati din acesta, obtinuti candva in viitor) devine o unealta folositoare in combaterea diabetului de tip 2, este foarte greu de spus, desi studii recente (incluzand studiul prezent) au demonstrat ca eficienta resveratrol-ului in doze mici poate sa sporeasca posibilitatea aplicabilitatii sale ca si medicament,” ne informeaza cercetatorii de la Universitatea Pecs.

„ Pe de alta parte, studiul de fata sugereaza clar ca resveratrol poate sa devina o unealta importanta in obtinerea unei intelegeri mai profunde a mecanismelor care stau la baza dezvoltarii rezistentei la insulina si la stresul oxidativ. ”

Potentialul imbucurator a lui Resveratrol

Resveratrol, un puternic polifenol si o chimicala anti-fungica, este deseori intalnit sub forma compusului bioactiv din struguri si din vinul rosu, si a fost asociat in mod particular cu asa numitul ‚Paradox Francez’. Fraza, ce a aparut pentru prima data in 1992, apartinandu-i doctorului Serge Renaud de la Universitatea din Bordeaux, descrie incidenta scazuta a bolilor de inima si a obezitatii printre francezi, in ciuda faptului ca acestia au o dieta relativ bogata in grasimi si a nivelului ridicat al consumului de vin.

Interesul in acest compus a aparut in 2003 cand cercetarea lui David Sinclari si a echipei sale de la Harvard au raportat ca resveratrol a reusit sa creasca durata de viata a celulelor de drojdie. Cercetarea, publicata in Nature, a fost intampinata cu fanfara in media internationala si cu reaprinderea flacarii sperantei pentru descoperirea unei pastile anti-imbatranire.

Potrivit descoperirilor lui Sinclair, resveratrol poate activa o gena numita sirtuin1 (Sirt1-echivalentul drojdiei era Sir2), care este, de asemenea, activata in timpul restrictie de calorii la diferite specii, printre care si maimutele.

De atunci studiile pe viermii nematozi, mustele de fructe, pesti si pe soareci au facut legatura intre resveratrol si o cresterea a duratei de viata. Alte studii, aplicate doar pe resveratrol au aratat efecte anti-cancer, anti-inflamatorii, beneficii cardiovasculare, potential anti-diabet, marirea rezistentei si protectie impotriva bolii Alzheimer.

Noi informatii

Cercetatorii ungari au recrutat 19 oameni ce sufereau de diabet tip 2 si le-au desemnat, intr-un mod aleatoriu, fie suplimente de resveratrol (2 doze de cate 5mg obtinute de la Argina Nutraceuticals, Ungaria) fie pastile placebo; tratament care trebuia urmat timp de patru saptamani.

Rezultatele au aratat ca dupa patru saptamani de suplimente cu resveratrol, participantii au prezentat o micsorare semnificativa a rezistentei la insulina, in comparatie cu cei ce au facut parte din grupul tratat cu placebo.

In ceea ce priveste o potentiala modalitate de actiune al polifenolului, cercetatorii au notat ca aceasta ar putea fi legata de activitatea sa antioxidanta, pentru ca stresul oxidativ este „acceptat pe scara larga” drept un factor cheiei in aparitia rezistentei la insulina.

Mai exista, de asemenea, posibilitatea ca potentialele beneficile resveratrol-ului sa fie legate de abilitatea sa de a activa Akt fosforilare-o proteina intracelulara depedenta de insulina care faciliteaza absorbtia glucozei in celule. Intr-adevar, o crestere in nivelurile de Akt fosforilare (activate) la Akt a fost observata.

„ Studiul de fata arata pentru prima data ca resveratrol imbunatateste sensibilitatea la insulina la oameni, ce ar putea sa se datoreze unei scaderi a stresului oxidativ, indus de catre resveratrol, stres ce duce la o semnalizare mult mai eficienta a insulinei, pe caile Akt” concluzioneaza cercetatorii.

Un nou studiu demonstreaza activitatea Resveratrolului impotriva diabetului !

Un studiu, desfasurat in cadrul Universitatii Tarii Bascilor, a descoperit ca resveratrol poate sa fie folositor in pierderea de greutate.

Arrate Lasa si ceilalti membrii ai echipei de cercetatori din cadrul departamentului de nutritie si obezitate, au studiat efectul de reducere a grasimii al acidului linoleic conjugat (ALC) si al resveratrol-ului. ALC si resveratrol reprezinta doua ingrediente functionale care, in diferite experimente realizate pe fiinte vii si in vitro, au dovedit ca au proprietati specifice reducerii grasimilor.

Proprietatile moleculare ale resveratrol-ului si ale ALC-ului par sa previna cresterea in greutate si acumularea de grasimi, toatea acestea prin inhibarea sintezei grasimilor si marirea oxidarii acizilor grasi, dar nu se cunoaste inca daca acestea functioneaza cand sunt aplicate intr-o dieta hipocalorica in vederea tratarii obezitatii.

Rezultatele studiului au aratat ca ALC nu ajuta in pierderea in greutate, indusa de o dieta cu restrictionari de energie. Nici nu induce lipolize mai mari, sau imbunatatirea parametrilor serului, in homestazia glucozei, sau functia insulinei intr-o masura mai mare decat s-ar intampla in cazul unei diete de slabit.

Resveratrol pe de alta parte, s-a descopert ca micsoreaza acumularea trigliceridelor, prin activarea lipolizei, atat in adipocidele soarecilor cat si in cele umane.Acest lucru a dus la concluzia ca ALC nu este folositor in tratarea obezitatii, dar cand si resveratrol este inclus intr-o dieta hipocalorica, acesta devine un sustinator in procesul de reducere a tesutului adipos.  
Un alt studiu, a fost publicat, aratand ca resveratrol are o multime de beneficii care pot fi aplicate in diverse arii ale sanatatii. 

Scrie-ti recenzia

Scrie-ti recenzia