Cigatronic Two *2 tigarete electronice

29,75 lei

Adaugă în coş

SMART8

Stare stoc: In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.


Tigara electronica Cigatronic Two este o descoperire epocala, care va ajuta milioane si milioane de oameni fie sa sa renunte la fumat, fie sa se bucure de un fumat mult mai sanatos.

Cigatronic Two este tigara electronica discreta, usoara, 95 mm lungime si 8.5 mm diametru!

Cigatronic Two foloseste tehnologii de ultima generatie din domeniul microelectronicii si al atomizarii super-critice a lichidelor ; astfel, lichidul care contine nicotina pura, extrasa din tutun, este atomizat si permite eliberarea unui abur ne-daunator in atmosfera, in conditiile in care utilizatorul continua sa extraga, daca doreste, nicotina prin aceiasi actiune de « tragere » din tigara.

Solutia de nicotina contine alaturi de arome de tutun si alte arome, la cerere. Credem ca aceasta inventie epocala va permite fumatorilor sa renunte eventual la fumat , si sa evite astfel efectele daunatoare ale celor mai bine de 3000 de chimicale prezente in tigarile obisnuite.

Pachetul Cigatronic Two contine:

1. Dispozitivul de atomizare 2 buc.

2. Bateria tigaretei 1 buc

3. Incarcator integrat in pachet 1 buc

4. Cartuse atomizoare 6 buc

5. Instructiuni 1 buc

6. Adaptor de priza de la priza NordAmericana la cea Europeana

Scrie-ti recenzia

Cigatronic Two *2 tigarete electronice

Cigatronic Two *2 tigarete electronice

Scrie-ti recenzia